Teks Ucapan Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Majlis Perasmian Kejohanan Olahraga Kejohanan Sukan Olahraga Tertutup UniMAP 2008 - Kamarudin Hussin, Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Stadium UiTM cawangan Arau, Perlis