Teks Ucapan Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Perasmian MUCET - Kamarudin Hussin, Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Hotel Putra Palace, Perlis