Teks Ucapan Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Majlis Perasmian Karnival “Mahasiswa Perangi Dadah & HIV/AIDS Habis-habisan” - Kamarudin Hussin, Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Sekolah Menengah Kebangsaan Padang Besar(U), Perlis