Teks Ucapan Y.Bhg. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Majlis Perasmian Penutup Olahraga Kejohanan Sukan Olahraga Tertutup UniMAP - Kamarudin Hussin, Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung Stadium UiTM cawangan Arau, Perlis