Teks Ucapan Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Bersempena Majlis Perasmian Penutupan Seminar Gejala ATS & HIV/AIDS Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) IPTA 2008 anjuran Bersama Kementerian Pengajian Tinggi & UniMAP dengan Kerjasama Kerajaan Negeri Perlis dan PEMADAM Kebangsaan - Kamarudin Hussin, Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlansung di Dewan 2020, Perlis