Kajian keperluan kandungan matematik kejuruteraan mengikut program pengajian kejuruteraan - Abdull Halim, Abdul; Maz Jamilah, Masnan; Aishah, Mohd Noor; Thirunanthini Manoharan (Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), 2008)
Organized by Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), 27th - 28th November 2007 at Kuala Lumpur.