Memperkasa pengajaran matematik selaras dengan perkembangan bidang kejuruteraan - Mohd Syafarudy Abu; Maz Jamilah Masnan; Thirunanthini Manoharan (Universiti Malaysia Terengganu (UMT), 2008)
Organized by Universiti Malaysia Terengganu (UMT) & Persatuan Sains Matematik Malaysia (PERSAMA), 3rd - 5th June 2008 at Hotel Renassaince, Kota Bahru, Kelantan.