Kualiti dan Integriti Kesarjanaan di Malaysia: suatu pandangan - Shamsul Amri, Baharuddin (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2013)
Pembentangan yang bertajuk Kualiti dan Integriti Kesarjanaan di Malaysia: suatu pandangan, telah disampaikan oleh Shamsul Amri Baharuddin dari Institut Kajian Etnik (KITA), Universiti Kebangsaan Malaysia yang berlangsung pada 21 Jun 2012 anjuran Unit Pembangunan Lestari di Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Perlis, Malaysia.