Aliran Genangan bagi Bendalir Mikrokutub terhadap Permukaan Mencancang yang Telap dengan Fluks Haba Boleh Ubah - Wan Mohd Khairy Adly, Wan Zaimi; Anuar, Ishak (Penerbit UKM, 2013)
Link to publisher's homepage at http://www.ukm.my/jsm/index.html