Tanda Putera - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2013)
Tayangan filem sempena Seminar Pemikiran Islam Nasional (SPIN) dengan kerjasama Biro Tatanegara dan Majlis Keselamatan Negara berlangsung pada 22 April 2013 di Dewan Kapitol,UniMAP, Kangar, Perlis.