Development of control circuit for single phase inverter using Atmel Microcontroller - Baharuddin, Ismail; Soib, Taib; Abdul Rahman, Mohd Saad; Muzamir, Isa; Ismail, Daut (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM), 2008)
Organized by Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM), 15-16 September 2006 at Pulau Langkawi, Malaysia.