Aplikasi Pemodulat Keamatan Elektro-Optik dalam Sistem Komunikasi Optik - Sabarina Ismail (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2008)
Link to publisher's homepage at http://jere.unimap.edu.my