Sistem K-Kedatangan di Kampus Teragih - Kamarudin Hussin; Nasrudin Abd. Shukor; Nor Shubaily Khamis; Mohd Noorulfakri Yaacob (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2008)
Link to publisher's homepage at http://jere.unimap.edu.my