Penggunaan kaedah Kolorimetri Pembentukan Kompleks Kuprum-Sabun dalam penentuan kandungan Asid Lemak Bebas bagi minyak kelapa sawit - Suhardy, Daud; Farizul Hafiz, Kasim; Saiful Azhar, Saad; Mustaffa, Nawawi; Looi, Kee Szi (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2008)
Link to publisher's homepage at http://jere.unimap.edu.my