Preparing librarians for digital future - Laili, Haji Hashim, Prof. Madya Dr. Haji; Rafidah, Abdul Aziz (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Seminar Kebangsaan Sumber Elektronik di Malaysia (SKSEM) 2012 dianjurkan oleh Perpustakaan Tuanku Syed Faizuddin Putra (PTSFP), Universiti Malaysia Perlis dengan kerjasama Malaysian Online E-Resources Consortium (MOLEC) bertempat di Bayview Beach Resort, Pulau Pinang pada 5 - 7 Disember 2012.