In sharing, we lead, in leading we share : USM libraries competencies and development - Habsah, Abdul Rahman; Siti Fatimah, Hashim (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Seminar Kebangsaan Sumber Elektronik di Malaysia (SKSEM) 2012 dianjurkan oleh Perpustakaan Tuanku Syed Faizuddin Putra (PTSFP), Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) dengan kerjasama Malaysian Online E-Resources (MOLEC) bertempat di Bayview Beach Resort, Pulau Pinang pada 5 - 7 Disember 2012.