Reka bentuk sistem Elektro-Pneumatik: pendekatan perisian simulasi berasaskan animasi - Zol Bahri Razali (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2008)
Link to publisher's homepage at http://jere.unimap.edu.my