Silica Titania Optical Thick Film by Multi-spinning Sol-gel process - Mohamad Zahid, A. Malek; Uda, Hashim; Mat Tamizi, Hj Zainuddin; Ahmad Makarimi, Abdullah; Aishah, Isnin (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2008)
Link to publisher's homepage at http://jere.unimap.edu.my