Penilaian terhadap kecekapan relatif menggunakan model NCN Dual dalam Industri Pengagihan Elektrik di Selangor - Muhammad Zaini Ahmad; Wan Rosmanira Ismail (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2008)
Link to publisher's homepage at http://jere.unimap.edu.my