Seminar Inisiatif Pembangunan Sumber Maklumat Elektronik - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Seminar Inisiatif Pembangunan Sumber Elektronik dianjurkan oleh Perpustakaan, Universiti Malaysia Perlis dengan kerjasama Persatuan Pustakawan Malaysia (PPM) Wilayah Utara, 8 Mei 2007 bertempat di Taman Kechor, Kangar, Perlis, Malaysia.