Kesepaduan dalam kepelbagaian - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Syarahan Umum Profesor Ulung oleh Profesor Ulung Datuk Dr. Shamsul Amri Baharuddin: Kesepaduan dalam kepelbagaian dianjurkan oleh Unit Pembangunan Lestari dan Pejabat Majlis Profesor dengan kerjasama Pusat Pengajian Inovasi Perniagaan dan Teknousahawan & Pusat Teknologi Komunikasi dan Pembangunan Insan, Universiti Malaysia Perlis, 22 Jun 2012 bertempat di Dewan Kapitol, Kangar, Perlis, Malaysia.