Majlis Pemasyhuran Perpustakaan Tuanku Syed Faizuddin Putra Universiti Malaysia Perlis - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Pemasyhuran Perpustakaan Tuanku Syed Faizuddin Putra (PTSFP) Universiti Malaysia Perlis berlangsung pada 2 September 2012 di Auditorium, Perpustakaan Tuanku Syed Faizuddin Putra (PTSFP), Kampus Pauh Putra, Perlis, Malaysia.