Warisan kearifan tempatan Melayu-Islam di Malaysia: analisis terhadap penggunaannya untuk konteks dunia - Rahimin Affandi, Abd Rahim, Prof, Madya, Dr,; Zulkifli, Dahalan; Nor Hayati, Md Dahlal; Abdul Hadi, Ab. Rahman (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Seminar Pendidikan Melayu Antarabangsa (SePMA) dianjurkan oleh Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) dan Kerajaan Negeri Perlis, 29 - 31 Mac 2012 Kompleks Perbadanan Putrajaya Presint 3, Putrajaya, Malaysia.