Semangat kesukarelawan dalam kalangan mahasiswa Melayu di IPTA: satu tinjauan ke arah pembentukan pendidikan kesukarelawan - Julinawati, Suanda; Mohammad Rezal, Hamzah; Azizan, Bahari; Ku Amir, Ku Daud; Siti Rabaah, Hamzah; Turiman, Suandi (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Seminar Pendidikan Melayu Antarabangsa (SePMA) dianjurkan oleh Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) dan Kerajaan Negeri Perlis, 29 - 31 Mac 2012 Kompleks Perbadanan Putrajaya Presint 3, Putrajaya, Malaysia.