Titah ucapan DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Jamalullail Raja Muda Perlis merangkap Tuanku Canselor UniMAP sempena Majlis Meraikan Mempelai - DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Meraikan Mempelai diadakan pada 27 Julai 2011 di Dewan 2020, Kangar, Perlis.