Titah ucapan Raja Muda Perlis merangkap Tuanku Canselor UniMAP DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Jamalullail di Majlis Sambutan Tahun Baru Cina UniMAP 2011 - Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Sambutan Tahun Baru Cina UniMAP 2011 di adakan pada 2 Februari 2011, di Dewan Warisan Kangar, Perlis.