Titah ucapan DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Jamalullail Raja Muda Perlis merangkap Tuanku Canselor UniMAP sempena Majlis Santapan Malam Regimental PALAPES UniMAP - DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Santapan Malam Regimental PALAPES UniMAP diadakan pada 1 Oktober 2011 di Hotel Eastin, Penang.