Talking Point Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. Kamaruddin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis sempena Senamrobik dan Perjumpaan Mingguan - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Senamrobik dan perjumpaan mingguan diadakan pada 9 November 2011 di Multipurpose Court Kubang Gajah, Perlis.