Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Program Senam Ria Bersama Naib Canselor UniMAP Sempena Minggu Suaikenal Sidang Akademik 2011/12 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Program Senam Ria Bersama Naib Canselor UniMAP Sempena Minggu Suaikenal Sidang Akademik 2011/12 diadakan pada 8 September 2011.