Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Majlis Perasmian Festival Konvokesyen Ke-6 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Perasmian Festival Konvokesyen Ke-6 Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) telah diadakan pada 14 September 2011.