Ucapan aluan Prof. Madya Dr. Zainab Hamzah, Pengarah Unit Media UniMAP sempena Malam Mesra Media UniMAP 2011 - Zainab, Hamzah, Prof. Madya Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Malam Mesra Media UniMAP 2011 diadakan pada 22 Julai 2011 di Hotel Putra Palace, Kangar, Perlis.