Talking Point Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis Sempena Senamrobik dan Perjumpaan Mingguan - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Senamrobik dan perjumpaan mingguan diadakan pada 27 April 2011 di Multipurpose Court Kubang Gajah, Perlis.