Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Majlis Perasmian Penutup EMYIS 2011 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Perasmian Penutup EMYIS 2011 diadakan pada 2 Oktober 2011.