Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis Sempena Majlis Amanat Delegasi UniMAP ke IMT-GT 2011 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Amanat Delegasi UniMAP Ke IMT-GT 2011 telah diadakan pada 16 November 2011 di Dewan Terbuka Wang Ulu, Kangar, Perlis.