Ucapan Perasmian Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor UniMAP Pada Majlis Makan Malam Program Snucoe 2011 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Makan Malam Program Snucoe 2011 diadakan pada 11 Oktober 2011 di Ocean Glow, Kuala Perlis, Perlis.