Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Majlis Taklimat Waris Sempena Pendaftaran Pelajar Ijazah Ambilan Kedua Sidang Akademik 2011/2012 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Taklimat Waris Sempena Pendaftaran Pelajar Ijazah Ambilan Kedua Sidang Akademik 2011/2012 diadakan pada 22 September 2011 di Kampus Alam, Pauh Putra, Arau, Perlis.