Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) pada Majlis Aidilfitri @UniMAP - Industri 2011 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Aidilfitri @UniMAP - Industri 2011 diadakan pada 28 September 2011 bertempat di Anjung UniMAP Kulim, Kedah.