Teks Ucapan Naib Canselor UniMAP Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Pada Malam Penghargaan Sempena Pencapaian Terbilang UniMAP dan Upacara Menandatangani MoU UniMAP - IRU1 Racing - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Malam Penghargaan Sempena Pencapaian Terbilang UniMAP dan Upacara Menandatangani MoU UniMAP - IRU1 Racing pada 31 Oktober 2011, di Dewan Kapitol, Kangar, Perlis.