Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Majlis Perasmian Penutup Festival Konvokesyen ke-6 UniMAP - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Perasmian Penutup Festival Konvokesyen ke-6 UniMAP diadakan pada 18 September 2011.