Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Maraton Puisi 1Malaysia - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Maraton Puisi 1Malaysia diadakan pada 27 Oktober 2011 di Dewan Kapitol UniMAP, Perlis.