Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Senamrobik dan Perjumpaan Mingguan - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Senamrobik dan Perjumpaan Mingguan diadakan pada 28 September 2011 di Multipurpose Court Kubang Gajah, Arau, Perlis.