Titah Ucapan DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail Sempena Majlis Santapan Regimental PALAPES UniMAP - DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (Universiti Malaysia Perlis, 2012)
Majlis Santapan Regimental PALAPES UniMAP berlangsung pada 8 Januari 2011 di Bayview Beach Resort, Pulau Pinang.