Titah Ucapan DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail Sempena Majlis Penutup Klinik Woodball MASUM - DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (Universiti Malaysia Perlis, 2012)
Majlis Penutup Klinik Woodball MASUM berlangsung pada 22 Januari 2011 di Dataran Dato Sheikh Ahmad, Kangar, Perlis.