Tangki air kediaman: isu rekabentuk, lokasi dan keselamatan - Kajian kes negeri Perlis - Umar Kassim; Wan Mohd Sabki Wan Omar; Khairul Nizar Ismail (HBP-INFRATECH Universiti Sains Malaysia (USM) & IEM Kedah/Perlis, 2008)
Organized by HBP-INFRATECH Universiti Sains Malaysia (USM) & IEM Kedah/Perlis, 19th - 20th November 2007 at Cinta Sayang Golf and Country Resort, Kedah.