Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Majlis Perhimpunan Perkhidmatan Awam Peringkat Negeri Perlis - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Perhimpunan Perkhidmatan Awam Peringkat Negeri Perlis diadakan pada 8 Ogos 2011, di Dewan 2020, Kangar, Perlis, Malaysia.