Talking Point Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. Kamaruddin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis sempena Senamrobik dan Perjumpaan Mingguan - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Perjumpaan diadakan pada 27 Julai 2011 di Multipurpose Court Kubang Gajah, Perlis.