Majlis Pelancaran 8 Teras Kokurikulum Sempena Ulangtahun UniMAP ke-10 - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Pelancaran 8 Teras Kokurikulum anjuran Pusat Sukan, UniMAP, diadakan sempena ulangtahun UniMAP ke-10 bertempat di Kompleks Sukan UniMAP, Pauh Putra, Perlis pada 1 April 2012.