Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Seminar Knowledge Transfer Program (KTP) UniMAP - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Knowledge Transfer Program (KTP) diadakan pada 4 Ogos 2011 bertempat di Bilik Sumber PPK Mekatronik, Kampus UniMAP, Pauh Putra, Perlis, Malaysia.