Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Senamrobik dan Perjumpaan Mingguan - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Senamrobik dan Perjumpaan Migguan berlangsung pada 20 Julai 2011 di Multipurpose Court Kubang Gajah, Perlis, Malaysia.