Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena MoU Bersama KOPERTIS, Indonesia - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
MoU Bersama KOPERTIS, Indonesia berlangsung pada 29 Julai 2011.